Asennamme erilaiset puhallusvillat Helsingissä ja Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä
Avainlippu-logo

Wooljack Oy asentaa puhallusvillat erilaisiin kohteisiin, sekä yksityisten kotitalouksien että yritysten tarpeisiin. Käytämme eristyksissä korkealaatuisia puukuitu- ja kivivilloja. Lue lisää puhallusvillojen ominaisuuksista ja käänny puoleemme, kun tarvitset alan ammattilaisen palveluita Helsingissä tai muualla Uudenmaan alueella.

Puukuituvillalla saavutetaan korkealaatuinen eristys ympäristöystävällisesti

Tuomme maahan huippulaadukkaita ja ekologisia, havupuusta valmistettuja saksalaisia STEICO-puukuitueristeitä. STEICO on maailmanmarkkinoiden johtava puukuitueristevalmistaja, jonka toiminnassa korostuvat ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus.

 

STEICOn puukuitupuhallusvilla on monikäyttöinen eristemateriaali, joka tarjoaa erinomaiset eristysominaisuudet talven kylmimpinäkin päivinä ja loistavan lämmönsuojan kesähelteillä. Puukuituvilla on erityisen ekologinen ja taloudellinen valinta kohteesi eristykseen – asennustyössä ei synny jätettä ja jo pienellä materiaalimäärällä saavutetaan laadukas ja pitkäikäinen eristys. Puhallettava puukuitueriste on loistava valinta niin kattoon, seiniin kuin lattiaankin.

 

Kerromme mielellämme lisää puukuituvillan ominaisuuksista ja käyttömahdollisuuksista, joten ota epäröimättä yhteyttä, kun suunnittelet uudis-, saneeraus- tai lisäeristyskohteen eristystöiden käynnistämistä.

Yläpohjasaneeraukset

Luonnonmukainen ja kestävä kivivilla

Kivivilla on alkujaan luonnon oma keksintö; tulivuoren purkautuessa tuuli muodostaa kivisulasta kuitumaton vuoren rinteille. Tämän luonnollisen tapahtumaketjun pohjalta kehitettyä kivivillaa on hyödynnetty teollisuudessa jo lähes sadan vuoden ajan.

 

Palamattomasta ja luonnonmukaisesta aineksesta koostuva kivivilla on erittäin kestävä ja tehokkaasti lämpöä eristävä materiaali. Kivivillaeristeessä villakuitujen väliin jäänyt ilma on merkittävässä asemassa eristeen ominaisuuksien kannalta – huokosissa oleva ilma muodostaa 95–99 prosenttia koko eristeen tilavuudesta.

 

Palamattomuuden, kestävyyden ja luonnollisuuden lisäksi puhallettavan kivivillan ainutlaatuisiin ominaisuuksiin lukeutuvat kosteudenkesto, energiatehokkuus, uudelleenkäytettävyys, turvallisuus sekä hyvä äänenvaimennuskyky.

Kysy lisää ottamalla yhteyttä

Olemme puukuitu- ja kivivillojen asennuksen asiantuntijoita. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää käyttämistämme eristemateriaaleista. Olemme mielellämme apunasi kohteeseesi parhaiten sopivan materiaalin valitsemisessa.

 

Wooljack Oy on eristeasennusten ammattilainen vuosien vankalla kokemuksella. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä Helsingissä, pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella.

Yhteydenotto