Suoritamme yläpohjasaneeraukset Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Wooljack Oy on yläpohjasaneerausten kokenut ammattilainen. Toteutamme yläpohjasaneeraukset kaiken kattavana urakointina yritys- ja yksityisasiakkaillemme Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. Ota meihin yhteyttä ja kerro kohteestasi, niin laitetaan remontti käyntiin.

Eristystöiden ammattilaiset palveluksessasi

Yläpohjan ongelmien taustalla voi olla monenlaisia tekijöitä, kuten puutteellinen tuuletus, huolimattomasti tiivistetyt läpiviennit sekä vuosien saatossa kertynyt lika ja rakentamisen yhteydessä yläpohjaan jäänyt jäte. Ajan myötä ohentuneet eristeet eivät myöskään lämmitä kuten ennen ja tuulenohjauksessa voi ilmetä puutteita. Pahimmillaan ongelmat voivat johtaa home- ja kosteusvaurioihin.

Me Wooljack Oy:llä olemme erikoistuneet yläpohjien saneeraustöihin. Suoritamme saneerauksen kokonaisvaltaisena urakointina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Tutustu puhallusvilloihin

Saneerauspalvelumme kattaa muun muassa:

  • konsultoinnit sekä uudis- että saneerauskohteissa

  • tuulenohjaimien ja kulkusiltojen asennukset

  • höyrysulkujen korjaukset

  • IV-kanavien eristykset

  • hormien eristykset

  • vanhojen eristeiden poistot.

Toimiva yläpohja pitää rakennuksesi terveenä ja lämpimänä

Yläpohjan saneerauksella varmistetaan lämmöneristyksen asianmukainen toiminta, paras mahdollinen energiatehokkuus sekä asuinmukavuus. Ajoissa tehdyllä saneerauksella myös ennaltaehkäistään kosteusvaurioita ja niiden aiheuttamia sisäilmaongelmia.

 

Joissain tapauksissa pelkkä lisäeristys ratkaisee ohentuneiden eristeiden aiheuttamat lämmönkarkailuongelmat, mutta usein talon terveenä pitäminen vaatii kuitenkin hieman enemmän työtä.

 

Wooljack Oy hoitaa vanhojen eristeiden poiston, ilmanvaihtokanavien ja höyrysulkujen tarkastukset ja korjaukset, hormien paloeristykset sekä uuden korkealaatuisen eristeen asennuksen toimivan ja kestävän lopputuloksen varmistaen.

Kysy lisää

Pyydä tarjous saneerausurakasta ottamalla yhteyttä

Kun yläpohjasaneeraus tulee ajankohtaiseksi, olemme apunasi. Ole meihin yhteydessä sivuiltamme löytyvän lomakkeen tai sähköpostin välityksellä ja kerro kohteestasi, niin laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen urakan kokonaisvaltaisesta suorittamisesta.

 

Wooljack Oy palvelee sekä yrityksiä että yksityisiä kotitalouksia Helsingissä, muualla pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella.

Yhteystiedot